打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 針對近日多名老手新手開帖宣佈重玩/新加入 你地既反應係?

查實樂古巨商版多5多人玩, E個問題可以無視
有幾多個5玩巨仲繼續睇巨商D野?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
14588563 -5 連帖

查看全部評分

回復

查實樂古巨商版多5多人玩, E個問題可以無視
有幾多個5玩巨仲繼續睇巨商D野? ...
foolruner 發表於 30-7-2013 08:20

關事架,之前 大約(2年前左右) 係巨商發生咩事就話,樂古見

樂古.,係巨商官網 入面 有既討論區   依家就.....
你睇返 2年前左右既貼....同依家既貼  就知道有咩分別
隻GAME 多人玩, 討論區 應該就多人  這個是正比
回復

回復 46# 肥峰=]

都唔知你打黎有咩意思= =''(我覺得係廢話) 又吾解釋(係米亂吹?)
利申:玩緊巨商
回復

回復  肥峰=]

都唔知你打黎有咩意思= =''(我覺得係廢話) 又吾解釋(係米亂吹?)
利申:玩緊巨商 ...
蜜蜂糖=) 發表於 30-7-2013 10:39

我剩係睇樂古都知巨商發生緊咩事你玩緊仲好意思問人咩事?
有時D野當局者迷 又或旁觀者迷

同樣我覺得你講句野都好廢
回復

回復 54# 肥峰=]

我同你講緊果一樣野咩= =''你話巨商皮已收 我問你打黎做咩呀 意思何在~_~? 打完咩勁野都唔講 慢慢做你個鍵盤戰士啦
回復

回復  肥峰=]

我同你講緊果一樣野咩= =''你話巨商皮已收 我問你打黎做咩呀 意思何在~_~? 打完咩勁野 ...
蜜蜂糖=) 發表於 30-7-2013 16:04

麻煩你睇睇呢個post既第4個選擇

"巨商已死 冇得救嫁啦 汁左佢把啦垃圾GAME"

我想講我只係用返我自己既語言黎表達呢句說話
點解你偏偏針對我既言論? 但係又唔話樓主果句野廢呢
回復

外掛多過人,物價太貴,其實唔只巨商無人玩,樂古都無人玩,
巨商 都  防外掛 唔會,真係太多外掛,一隻GA ...
東東粒粒 發表於 30-7-2013 00:21

講真 除左封書稱得上叫貴 其他物品相比幾年前算係容易買左
我商2 唔知你地商1/3情況點
呢位人兄 小弟有問題要請教 請問何以見得巨商冇人玩?樂古冇人玩?
我呢個post所有出過聲既唔係人?咁一定係鬼啦
睇樂古會員LV知咩事?我知呀 樂古愈來愈多1LV會員 反映有新血加入
多左老手選擇加入樂古大家庭 一齊多個平台交流討論
睇你講既野已經知你睇事情夠唔夠全面多角度
回復

麻煩你睇睇呢個post既第4個選擇

"巨商已死 冇得救嫁啦 汁左佢把啦垃圾GAME"

我想講我只係用返我自己既 ...
肥峰=] 發表於 30-7-2013 16:47

傻仔 你地所有投巨商已死既人由始至終比我玩緊咋
成40個完全唔明白詞義既人 很抱歉 系我角度你地中晒伏了
我完全唔認為我有話錯你地 一傳十 十傳百 巨商已死4字變得通俗
大家覺得順口 人咁講我咁講 你敢講你打巨商皮已收前
你明收皮點解?你平時同fd講呢2字都係貪順口咋傻仔
巨商已死同巨商已收皮麻煩解比我聽咩意思 我敢保證呢個post好多人語文能力欠佳
講野語無倫次 錯字多到數唔晒 詞語又用錯 解錯意
你解比我聽乜野叫?乜野叫?乜野叫收皮?唔清楚個意思打出黎博比我恥笑牙
我唔敢話自己語文能力非常好 但絕對好得過呢度過半既人
唔信既話自己只係純粹睇呢個post已經見到幾多恐怖文法
我跪求咁多位人兄 學好文法/詞義先講野啦 我睇得真係好辛苦
回復

講真 除左封書稱得上叫貴 其他物品相比幾年前算係容易買左
我商2 唔知你地商1/3情況點
呢位人兄 小 ...
星空傳說 發表於 30-7-2013 16:56

冇人...係簡稱....全稱    冇之前咁多人
回復

冇人...係簡稱....全稱    冇之前咁多人
東東粒粒 發表於 30-7-2013 17:35

你咁講我都吹你唔漲 我講明呢個post要認真嚴肅討論
你覺得咁樣好好玩我奈你唔可 自便啦 得我話你冇用 睇下其他人點睇
補充句 其實你咁樣加呢句野諗住反駁我死撐落去 只係顯示出你既行為有幾幼稚
思想有幾咁小學雞 恕我冇時間同你玩落去
回復